Activitats

Una de les tasques principals de l’AFA és l’organització i gestió de les activitats extraescolars i el servei d’acollida i permanència que s’ofereixen a l’escola a partir de les 16h, quan acaba l’horari lectiu. La comissió pedagògica és l’encarregada de la coordinació.

La majoria de les activitats extraescolars les gestionem conjuntament amb l’empresa Som Valors, una col·laboració ens permet oferir a les nostres criatures una oferta variada d’activitats que contribueixen al seu desenvolupament personal, cultural i social.

Des de l’AFA de l’Escola Poble-sec, sempre hem cregut que les activitats extraescolars són una oportunitat per als nens i nenes de descobrir noves passions, aprendre habilitats i relacionar-se amb altres companys fora de l’horari escolar. Per això, treballem amb Som Valors per oferir activitats que promoguin valors com la cooperació, la solidaritat i el respecte.

Any rere any ens esforcem perquè l’oferta d’activitats sigui diversa i enriquidora, incloent tant aquelles de caire esportiu (fomentant els valors del joc en equip) com les de caire cultural, creatiu, intelectual i multidisciplinar. L’oferta varia en funció de l’interès de les famílies, però algunes de les activitats que oferim són música, teatre, dansa, esports,  tallers creatius, robòtica, arts plàstiques, escacs, entre altres. A més, també organitzem sortides culturals i excursions perquè els nostres alumnes puguin descobrir nous llocs i enriquir el seu coneixement del món.

Volem destacar que totes les activitats estan supervisades per professionals qualificats que, a més, senten passió per les nostres criatures i se’ls estimen moltíssim.

Us animem a inscriure els vostres fills i filles a les activitats extraescolars que oferim. Estem segurs que gaudiran d’una experiència enriquidora i divertida.

Recordeu que teniu un important descompte sobre el cost mensual de les activitats si sou socis de l’AFA.