Què fem

L’ AFA de l’escola Poble-sec és l’Associació de famílies d’alumnes de l’escola, una eina de què disposem les famílies per participar i contribuir, juntament amb la resta de la comunitat educativa, en l’educació i enriquiment de les nostres criatures.

La nostra AFA és un grup de pares i mares compromesos amb l’educació dels nostres fills i filles. Treballem de forma activa per millorar la vida escolar dels i les alumnes i per fomentar una comunitat educativa sana, inclusiva i participativa. 

Però el que realment fa especial l’AFA de l’Escola Poble-sec és el seu compromís amb els valors de la comunitat. A través de diferents activitats i esdeveniments, des de l’AFA busquem crear un entorn agradable i acollidor per als nostres infants, on puguin créixer i aprendre en un ambient segur, inclusiu i saludable. Organitzem tallers, excursions, activitats esportives i culturals, entre altres coses, per aprofitar al màxim les oportunitats que l’escola i la diversitat de les nostres famílies ofereix als nostres fills i filles. 

A més, l’AFA és un canal de comunicació entre les famílies i l’escola. Treballem estretament amb la direcció i el personal de l’escola per assegurar-nos que les nostres criatures reben l’atenció que necessiten per aconseguir el seu potencial màxim. També ajudem a resoldre problemes i preocupacions que puguin sorgir en el dia a dia escolar. 

En resum, la nostra AFA és una part vital de la comunitat educativa de l’Escola Poble-sec. Volem que els nostres fills i filles tinguin l’oportunitat de créixer i aprendre en un ambient positiu i suportiu, i treballem dur per fer-ho possible. Si sou pares o mares d’un alumne de l’Escola Poble-sec, us animem a unir-vos l’AFA i a ajudar-nos a fer una diferència positiva en la vida escolar dels nostres fills i filles.

Tots i totes fem escola!