Assemblea 8 de febrer de 2024

A continuació podreu trobar l’acta de la darrera assemblea de l’AFA de l’Escola Poble-sec celebrada el passat 8 de febrer. Va ser una trobada molt interessant i enriquidora i vam tenir l’oportunitat de reunir-nos i tractar temes molt importants per a la comunitat escolar.

Entre els punts destacats es van abordar qüestions com els propers esdeveniments i activitats planificades (festa de Carnestoltes, passejada etnobotànica, colònies etc), així com les iniciatives per millorar el menjador de l’escola o la necessitat de conèixer amb més profunditat l’enfocament educatiu envers Internet i els dispositius digitals a l’escola.

A més, es va discutir sobre com recaptar fons per a projectes futurs i es van presentar propostes per fomentar la participació dels membres de la comunitat educativa i d’ampliar la participació de les famílies i la seva diversitat. En resum, va ser una trobada molt productiva i enriquidora on es va posar de manifest la gran implicació i suport dels membres de l’AFA. Estem encantats de veure com la nostra escola continua creixent i millorant i no estem emocionats per tot el que està per venir. Gràcies a tots els que van assistir i van contribuir al nostre objectiu comú de fer de l’Escola Poble-sec un lloc increïble per a tots els infants!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *