Casal d’Estiu

El servei de casal d’estiu el gestionem des de l’AFA de l’Escola Poble-sec juntament amb l’empresa Som Valors. Aquesta és una oportunitat única per als nens i nenes de la nostra escola per gaudir d’un estiu ple d’activitats, jocs i diversió.

El nostre casal, a través de Som Valors, ofereix una gran varietat d’activitats esportives, tallers creatius, excursions i jocs d’aigua per mantenir els nens i nenes entretinguts i feliços durant tot el dia.

A l’AFA de l’Escola Poble-sec creiem en la importància de proporcionar als nens i nenes un ambient segur i divertit on puguin créixer i aprendre. Amb el casal d’estiu, estem fent exactament això. Estem creant un espai on els nens i nenes poden experimentar noves coses, fer amics i passar un estiu inoblidable.

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills i filles al nostre casal d’estiu i necessiteu més informació, podeu enviar-nos un correu electrònic a afaescolapoblesec@gmail.com. També podeu consultar la informació dels Casals anteriors i us anirem informant per correu electrònic i a través dels grups de WhatsApp quan s’acosti el període d’inscripció.