Curs 2023-2024

Ja tenim data i casa de colònies reservada! Així que, alumnes de 1r, 3r i 5è, aneu preparant les ganes de passar-ho genial i gaudir d’un cap de setmana inoblidable en plena natura.

Aquest any l’estada organitzada per l’AFA, que com sabeu és complementària a les colònies que organitza l’escola, es farà en dates molt properes per tal de facilitar la comunicació i perquè totes les criatures en puguin gaudir gairebé alhora.

Dies: 1 i 2 juny

Lloc: Parc Natural de Collserola

Punt de trobada: metro Paral·lel (Plaça del Molino)

Hora de sortida: 9:00h

Hora de tornada: 17:00h aprox.

INOUT

Ens allotjarem a l’alberg INOUT HOSTEL situat al parc natural de Collserola, que alguns ja coneixeu perquè hi hem anat també els anys anteriors.

L’AFA de l’escola Poble-sec ha escollit aquest alberg en anys consecutius ja que hi podem arribar en transport públic (de manera que podem abaratir el cost de l’estada i garantir un fàcil accés) i per ser un espai envoltat de natura, en estar dins del Parc Natural de Collserola. Tanmateix, l’experiència de colònies anteriors, ens diu que és un alberg amb personal molt atent i disposat a ajudar i fer possible una estada còmoda per als nostres infants i monitoratge acompanyant. Les seves habitacions són compartides i poden ser de 4, 6 o 10 lliteres, cosa que fa que l’experiència de les nostres criatures sigui encara més enriquidora. També compta amb piscina i restaurant amb menús econòmics.

A més, l’alberg INOUT HOSTEL és un dels quatre centres que componen l’entitat sense ànims de lucre Icaria Iniciatives Socials que té com a objectiu donar oportunitats laborals i d’inserció social a persones amb discapacitat intel·lectual.

Podreu trobar la informació completa (que també heu rebut a través de l’escola a les motxil·les dels infants) en aquests documents: