Cursos anteriors

Encara no tenim gaire recorregut fent colònies però de moment totes han estat un èxit absolut.

Les primeres van ser tot un repte a nivell organitzatiu sobretot perquè vam desafiar la pandèmia amb la nostres ganes de sortir i veure gaudir les criatures.

Amb mascaretes i trencant-nos el cap per mantenir els grups bombolla, els nens i nenes van poder gaudir d’un cap de setmana plegats i en plena natura. Sabeu quant ho necessitàven? Mai oblidarem les seves carones esperant marxar cap a l’aventura!

Tan el passat curs 2022-2023 com el primer 2020-2021, ens vam allotjar en aquesta fantàstica casa amb piscina, que a més forma part d’un projecte social i de sostenibilitat molt especial. Es tracta de l’INOUT HOSTEL, i pertany a Icaria Iniciatives Socials, una organització no lucrativa que té com a missió la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat, els quals formen la plantilla de professionals que hi treballen. El 90% de la plantilla la formen persones amb discapacitat. A més, també integren un projecte de sostebilitat ambiental, fomentant el bon ús de l’energia (tenen més de 200 plaques solars, per exemple) i també tenint cura de l’entorn on es troba, la muntanya de Collserola.