Patis Oberts

Els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a infants, adolescents i famílies fora de l’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars.

Els objectius principals de l’obertura dels patis escolars són:

  • Optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant-ne el vessant educatiu i el vessant social, fent possible l’ús del pati com a espai inclusiu de joc i d’interrelació comunitària.
  • Donar als infants, als adolescents i a les famílies una alternativa de lleure que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins dels horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants, els adolescents i les famílies. A la iniciativa municipal, col·laboren el Consorci d’Educació de Barcelona, els districtes de la ciutat de Barcelona i diverses entitats educatives i entitats socials de la ciutat de Barcelona.

El pati de la nostra escola està obert dissabtes i diumenges, d’11h a 14h. Des d’aquest estiu no s’ha pogut realitzar degut a les obres de millora de la Muntanyeta, però us avisarem quan el tornin a obrir.