Quotes

La quota de soci del AFA és una petita aportació econòmica que les famílies poden fer per col·laborar amb l’associació. Aquesta quota es destina a finançar les diferents activitats i projectes que el AFA organitza durant el curs escolar. Gràcies a aquesta aportació, el AFA pot oferir als i les alumnes un gran nombre d’activitats extraescolars, tallers, sortides, colònies i altres activitats que enriqueixen la vida escolar dels nostres fills i filles.

La quota de soci és de 20€ per família a l’any, que es pot pagar per transferència al compte de l’AFA ES5600730100520506092005.

Els socis del AFA tenen accés a descomptes i avantatges exclusius en les activitats i tallers que el AFA organitza. A més, també poden participar en les reunions i assemblees del AFA, on es decideixen les diferents activitats i projectes que es portaran a terme durant el curs escolar.

Per tant, si voleu contribuir a millorar la vida escolar dels vostres fills i filles, us animem a fer-vos socis del AFA de l’Escola Poble-sec. La vostra aportació serà fonamental per seguir oferint a les nostres criatures un entorn educatiu ric, estimulant i inclusiu.