Reflexionem sobre la interculturalitat a l’escola

A l’AFA Poble-sec de la mà de l’Etnogràfica ens trobem per idear camins de trobada que ens ajudin a celebrar la nostra diversitat.

El passat dimecres 22 de novembre, membres de les comissions de l’AFA i l’educadora social de l’escola, juntament amb l’Etnogràfica vam compartir un espai de reflexió sobre com incorporem la interculturalitat a l’escola. I per aterrar-ho a propostes concretes, ho vam fer reflexionant si des de les activitats de cada comissió (menjador, hort, pedagògica, convivència, festes, colònies, pacificació) tothom es pot sentir inclòs. Van sorgir moltes sinergies entre comissions i idees per continuar acollint la diversitat entre famílies.

Estem molt contentes de veure com la nostra comunitat educativa treballa plegada per promoure la inclusió i la diversitat. El treball en interculturalitat és una part essencial de l’educació actual i de la nostra comunitat educativa, i és important que tots els membres de la nostra escola se sentin valorats, representats i partícips.

Durant la trobada, vam discutir sobre com cada comissió pot contribuir a aquesta tasca i vam evidenciar com aquestes idees s’entrellacen i es complementen entre sí. És meravellós veure com cada comissió té un paper important en la construcció d’un entorn inclusiu i respectuós. Amb aquesta col·laboració, estem creant un espai on tothom es pot sentir part de la nostra comunitat escolar.

Estem emocionades per continuar treballant en aquesta direcció i implementar les propostes concretes que vam discutir durant la trobada. La diversitat és una gran riquesa i estem compromeses a celebrar-la i promoure-la en tots els aspectes de la nostra escola.

Volem agrair a tots els membres de l’AFA i a l’educadora social de l’escola per la seva participació activa i les seves idees inspiradores. Juntes, estem fent una diferència en les vides dels nostres alumnes i estem construint un futur més inclusiu i respectuós.

Continuarem treballant per aconseguir una escola on tothom se senti partícep, inclòs i valorat. Seguirem celebrant la diversitat i treballant juntes per construir un futur més equitatiu per a tothom

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *