Taller pràctic «Massa temps de pantalles. Passa a l’acció», amb Anna Ramis

El passat dijous 18 de gener vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una xerrada i taller pràctic molt interessant titulat «Massa pantalles. Passa a l’acció», amb la participació de la professional Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga que acompanya famílies i escoles a crear un vincle sa amb els infants, gestionant la menor exposició a les pantalles i potenciant el millors desenvolupament de la infància.

Aquesta activitat va ser un espai de reflexió per arribar a acords sobre l’ús dels dispositius digitals, un tema que ens preocupa a tots com a pares, mares i educadores.

Durant la xerrada, vam poder compartir les nostres inquietuds i dubtes sobre com gestionar l’ús de les pantalles a casa i a l’escola, i vam rebre consells pràctics i útils per establir uns límits saludables. La participació va ser molt enriquidora i vam poder aprendre molt els uns dels altres.

A més, la professional Anna Ramis ens va facilitar dos enllaços molt interessants que volem compartir amb tots vosaltres:

  1. «Com crear un Pla Digital Familiar» de l’Agència Espanyola de Pediatria, un recurs molt valuós que ens ajudarà a establir pautes clares i consensuades sobre l’ús de les pantalles a casa. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.
  2. «Infants i joves davant les noves tecnologies» de la Fundació Ferrer i Guàrdia, una guia molt completa que ofereix estratègies per educar als nostres fills en l’ús responsable de les noves tecnologies. Podeu consultar-la en aquest enllaç

Esperem que aquests recursos us siguin útils i que ens ajudin a continuar la conversa a casa sobre aquest tema tan rellevant.

Moltes gràcies a tothom qui hi va participar en aquesta activitat, i recordeu que estem oberts a rebre suggeriments per a futures xerrades i tallers.

Si algú està interessat en disposar de la gravació en audio de la part teòrica de la xerrada-taller, ens pot contactar a través del correu de l’AFA i us el farem arribar.

Fins la propera!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *