Què Fem

L’ AFA de l’escola Poble-sec és l’Associació de famílies d’alumnes de l’escola, una eina de què disposem les famílies per participar i contribuir, juntament amb la resta de la comunitat educativa, en l’educació i enriquiment de les nostres criatures.

L’objectiu principal de l’AFA de l’Escola Poble-sec és promoure la participació activa i la col·laboració entre les famílies i l’escola. Treballem per millorar la convivència i el benestar dels alumnes, així com per enriquir el seu aprenentatge. També ens esforcem per fomentar valors com la solidaritat, la tolerància i el respecte, tant dins com fora del centre educatiu. En definitiva, volem contribuir a crear una comunitat educativa més unida i compromesa amb l’educació dels nostres fills i filles.

A més, l’AFA és un canal de comunicació entre les famílies i l’escola. Treballem estretament amb la direcció i el personal de l’escola per assegurar-nos que les nostres criatures reben l’atenció que necessiten per aconseguir el seu potencial màxim. També ajudem a resoldre problemes i preocupacions que puguin sorgir en el dia a dia escolar.

A través de diferents activitats i esdeveniments, des de l’AFA busquem crear un entorn agradable i acollidor per als nostres infants, on puguin créixer i aprendre en un ambient segur, inclusiu i saludable. Organitzem tallers, excursions, activitats lúdiques i culturals, entre altres coses, per aprofitar al màxim les oportunitats que l’escola i la diversitat de les nostres famílies ofereix als nostres fills i filles. També col·laborem en la gestió del menjador escolar, vetllem per un entorn escolar saludable i harmoniós, i promovem la participació dels pares i mares en el funcionament de l’escola. A més a més, l’AFA de l’Escola Poble-sec també treballa per millorar les instal·lacions i recursos de l’escola, amb l’objectiu de garantir una educació de qualitat per als alumnes.

En definitiva, l’AFA és un element clau en la comunitat educativa de l’Escola Poble-sec, que treballa per aconseguir una educació més completa i enriquidora per als seus fills i filles.