Som Valors

Des de l’escola i l’AFA col·laborem amb l’empresa Som Valors per la gestió del monitoratge durant l’estona de menjador i per l’organització i monitoratge de les activitats extraescolars, els serveis d’acollida i permanència i el casal d’estiu. Els monitors de Valors són part de la gran família de l’Escola Poble-sec!

Som Valors és una empresa de restauració i lleure que té com a objectiu principal construir plegats una societat més conscient, compromesa i crítica, fent gaudir i créixer infants i adults a la vegada que cuidem del medi ambient i els teixits més vulnerables. A través de diferents activitats i tallers, la companyia busca promoure la cooperació, la solidaritat, el respecte i altres valors fonamentals per al desenvolupament personal i social dels infants i adolescents. Amb una àmplia experiència en el sector del lleure educatiu, Som Valors ofereix un ampli ventall de propostes per a escoles, casals i altres entitats que vulguin apostar per un lleure de qualitat i amb valors.

La coordinadora del nostre centre és la Loli Monllor, podeu contactar-hi a través del correu lmonllor@somvalors.com o podeu anar-la a veure demanant cita prèvia durant el seu horari de visita:

  • De dilluns a divendres de 16 a 17 hores