Salut, menjador i sostenibilitat

La comissió de salut, menjador i sostenibilitat té com a objectiu principal promoure hàbits saludables entre els alumnes i fomentar la sostenibilitat ambiental dins de l’escola.

En relació a la salut, la comissió treballa en col·laboració amb l’escola per organitzar activitats i tallers que promoguin una alimentació equilibrada i una vida activa. També s’encarrega de vetllar perquè el menjador escolar ofereixi menús saludables i adaptats a les necessitats dels alumnes.

Pel que fa al menjador, la comissió té com a tasca principal supervisar la qualitat dels aliments que s’ofereixen als alumnes, assegurant-se que siguin frescos, nutritius i provinents de productors locals sempre que sigui possible. A més, treballa en col·laboració amb el personal del menjador per millorar els processos de preparació dels aliments i reduir el malbaratament.

Finalment, en relació a la sostenibilitat, la comissió promou l’ús responsable dels recursos naturals i fomenta la conscienciació sobre la importància de preservar el medi ambient. A través de campanyes de sensibilització i activitats educatives, s’educa als alumnes sobre la importància de reciclar, reduir el consum d’aigua i energia, i utilitzar materials sostenibles.

En resum, la comissió de salut, menjador i sostenibilitat de l’AFA de l’Escola Poble Sec treballa per garantir una alimentació saludable per als alumnes, vetllar per la qualitat dels aliments del menjador escolar i promoure la sostenibilitat ambiental dins de l’escola.

INFORMACIÓ SOBRE LA GESTIÓ DEL MENJADOR

El servei de menjador de la nostra escola s’ofereix a través de l’empresa ALIESCO i l’equip de monitors de SOM VALORS. Si necessiteu fer ús del servei de menjador o teniu algun dubte al respecte, podeu contactar amb la coordinadora:

LOLI MONLLOR al telèfon 680961854 o per correu electrònic a lmonllor@somvalors.com (Horari d’atenció de dilluns a divendres de 9h a 10h)

Podeu consultar els menús mensuals a l’apartat de menjador de la web de l’escola. S’ofereixen diferents tipus de menús, específics per alumnes amb al·lèrgies i intoleràncies i també per dietes sense carn o veganes.