Tot això va passar el 2022

1) Les estades nocturnes van ser un èxit!
Per primer cop l’alumnat va dormir a l’escola i gràcies a la comissió de colònies de l’AFA i al monitoratge de VALORS ho van poder fer també en cap de setmana de maig i juny els cursos de P4, 1r,3r i 5è! Va ser d’allò més divertit, fent descobertes per Montjuïc, jocs, compartint espais i l’escola amb els companys i companyes d’una altra manera. Per molts infants va ser la primera vegada de tenir una experiència similar, una experiència que les va fer créixer i gaudir.

2) L’Etnogràfica ens acompanya en el procés de teixir més vincles entre la comunitat educativa
La comissió pedagògica de l’AFA, les mediadores i la comunitat educativa van fer trobades, berenars, tallers i reflexions per tal que la diversitat que és la riquesa de l’escola sigui present arreu.

3) Sortida de famílies a la natura! Famílies de tots els cursos van omplir tres autocars per sortir un diumenge fora de la ciutat, descobrir i compartir fent una ruta petits i grans i un gran pícnic. Vam tenir de tot, sorpreses, descobertes, sol espaterrant i tempesta final.

4) Celebrem les festes de benvinguda a la tardor, el carnestoltes i el final de curs.
La comissió de festes se les empesca totes per celebrar tant com es pot. A les festes hi va haver balls del món, concerts, micro obert, patinatge, pinta cares i focaccies i molt més!

5) Fem sostenible l’escola! Vam organitzar una jornada de treball de les famílies a la tardor
Mercat d’intercanvi de roba i taller de reparació a la tardor per tenir les bicis del pati apunt.

6) Seguim reivindicant! Ens adherim a manifestos de l’Affac, treballem per la pacificació, la millora del pati i de l’equipament escolar i donem suport a totes les reivindicacions per una escola pública de qualitat i amb igualtat d’oportunitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *