Passejada Etnobotànica: les famílies de l’escola Poble-sec descobrim el Montjuïc més natural

Plantes que són comestibles i que podem utilitzar per fer truites, per exemple. Plantes que s’investiguen en altres països com a potencials de recerca per a la cura de malalties. Plantes que s’enganxen a la roba a manera de pin. Flors que es pol·linitzen cap amunt, cap avall…

El diumenge, 25 de febrer, ens vam fer un fart de descobrir que tenim tant per conèixer a Montjuïc. Només amb el camí de l’escola fins a l’hort de la Font Trobada!

Vam fer dos grups de famílies i de la mà de l’Etnogràfica, que ens ha ajudat durant dos anys a promoure la interculturalitat a l’AFA i a la comunitat educativa, i Abundància Vulgaris, associació d’ecologies migrades, vam fer la passejada etnobotànica i vam compartir un pícnic entre totes. Gràcies a Rosa de l’Etnogràfica, Adrianna i Elizabeth d’Abundància Vulgaris per donar-nos suport a fer una AFA més diversa i sostenible!

La passejada va fer conèixer la parcel·la de l’hort 48 que gestionem com a AFA de l’Escola Poble-sec i va recordar que totes aquelles famílies que vulguin poden participar en la comissió d’hort i també es pot vincular amb projectes de l’escola.

Aquest són espais d’aprenentatge, de coneixença entre famílies d’altres cursos, de descobrir aliances. A banda de reconèixer i cuidar el Montjuïc més natural.

Convidem les famílies a trobar aquestes plantes en el recorregut de l’escola a l’hort de la Font Trobada i a visitar la parcel·la 48!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *